Kezdőlap | Szabályzat | E-mail  


Czeglediné V. Ágnes

1960. március 9-én született Miskolcon. Az általános iskolát Kisgyőrben végezte, majd Miskolcon érettségizett a Közgazdasági Szakközépiskolában. A Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát 1985-ben, majd a Miskolci Egyetem területfejlesztési szakán 2010-ben.
Férje Czeglédi Dezső agrármérnök, 43 éve házasok, két gyermekük van, jelenleg is a Bükk-hegység lábánál elterülő, festői szépségű faluban, Kisgyőrben élnek. 40 évig pénzügyi -gazdasági területen dolgozott, a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Önkormányzat pénzügyi csoport vezetőjeként 4 éve ment el nyugdíjba és azóta festészet lett a hobbija.
A képzőművészettel 5 éve kezdett ismerkedni a Kisgyőri festőtábor keretében, Simon M.Veronika irányításával. Azóta 25 kurzuson vett részt és kb.200 képet festett.
Először olajjal, majd akrillal készültek az alkotásai, majd különféle modern technikák (3D paverpol, festőkéses, modern pasztel, aranyfüstfólia) alkalmazását is elsajátította.
Több helyszínen volt kiállítása: Miskolc, Budapest, Vecsés, Kisgyőr.
2021-ben a "Napfény sólyomszárnyon" c. pályázatán festményével 1.helyezést ért el, melyért a Magyar Alkotók Internetes Társulása részére Bor István Iván díjat adományozott.
2022-ben kiemelkedő mecénási és művészeti tevékenységéért Simone díjban részesült.

Festményeim, grafikáim.

OkleveleimLehetőségek
 Pályázat
 Antológia
 Alkotótábor
 Tiszteletbeli tagok
 Tagságunk

 Dokumentumok
 Dicsőségtábla
  © MAIT, 2001-2023 -   Az alkotásokat újraközölni, részleteket kiragadni csak az Alkotó engedélyével, illetve megjelölésével lehet.