Kezdőlap | Szabályzat | E-mail  
Pályázataink oldala

A Magyar Alkotók Internetes Társulása (MAIT) A nemzeti összetartozás éve (Trianon emlékév) alkalmából Összetartozunk! címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi (vers, próza) és képzőművészeti (festmény-grafika, fotó) alkotások megszületésére, valamint ugyanazon címmel antológia kiadását tervezi.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:

  • Vers: max. 40 sor. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.
  • Próza: max. 4 oldal Times New Roman 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.
  • Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat vagy fotó is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum A/5-ös nagyságban.
  • Fotó: A/5-ös vagy A/4-es méretben. Digitálisan manipulált képeket nem fogadunk el (kivéve méret változtatás, színfeljavítás és konvertálás fekete-fehérbe. Tiltott a vágás, beillesztés, színcsere stb.
A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is.
A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza. Nevezési díj jeligénként 1.000.- Ft, melyet levelezési címünkre, vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni. A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.
Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.
A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek a megjelenő antológiánkban 2 oldallal lesznek jutalmazva (egy kötetet kapnak).
Díjaink: vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj; festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; fotó kategória: Aranyfotó-díj. Minden kategóriában Nívódíj is kiosztásra kerül.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2020. október 30.
A díjkiosztó helye és időpontja: 2020. december 18. 16 óra, Miskolc. II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár. A helyezettek postai értesítést kapnak.

Postai cím: Szabó Sándor, MAIT elnök. 3765 Komjáti, Temető út 7. E-mail: maitelnok@gmail.com. Számlaszám: Takarékbank Zrt., 55400259-10002924. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!
Lehetőségek
 Pályázat
 Antológia
 Alkotótábor
 Tiszteletbeli tagok
 Tagságunk

 Dokumentumok
 Dicsőségtábla
  © MAIT, 2001-2020 -   Az alkotásokat újraközölni, részleteket kiragadni csak az Alkotó engedélyével, illetve megjelölésével lehet.