Kezdőlap | Szabályzat | E-mail  
Pályázataink oldala

A Magyar Alkotók Internetes Társulása (MAIT) az 500 éves a reformáció alkalmából „Harang csendül” címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi (vers) alkotások megszületésére (téllel kapcsolatos, illetve karácsonyi verseket várunk).

Kritériumai a pályázatnak:
  • Maximum 40 sor. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.
  • A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is.
  • A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bírálók elé. A pályázó maximum három jeligével nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza.
  • Nevezési díj jeligénként 600.- Ft, melyet levelezési címünkre, vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni.
  • A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.
Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.
A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal lesznek jutalmazva. Díjaink: Aranytoll-díj; Ezüsttoll-díj, Bronztoll-díj illetve Nívódíj.
A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2017. november 17.
A díjkiosztó helye és időpontja: II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár (Miskolc), 2017. december 20. 16 óra. A helyezettek postai értesítést kapnak.
Postai cím: Szabó Sándor – MAIT elnök, 3765 Komjáti, Temető út 7. E-mail: maitelnok@gmail.com. Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924-00000000. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!
A Bíráló Bizottság tagjai: Bari Gábor (alelnök, költő), Jacsó Pál (költő) és Szabó Sándor (elnök).

Előző pályázatunk értékelése:
Lehetőségek
 Pályázat
 Antológia
 Alkotótábor
 Tiszteletbeli tagok
 Tagságunk

 Dokumentumok
 Dicsőségtábla
  © MAIT, 2001-2017 -   Az alkotásokat újraközölni, részleteket kiragadni csak az Alkotó engedélyével, illetve megjelölésével lehet.