Kezdőlap | Szabályzat | E-mail  
Pályázataink oldala

Átölelnek a hegyek c. MAIT Pályázat és antológia – 2023


A Magyar Alkotók Internetes Társulása (MAIT) Egyesületünk Átölelnek a hegyek címmel pályázatot hirdet kötetlen témában új szépirodalmi (vers, próza) és képzőművészeti (festmény-grafika, fotó) alkotások megszületésére, valamint ugyanazon címmel antológia kiadását tervezi.
Pályázni a következő kategóriákban lehet:
  1. Vers: max. 40 sor. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.
  2. Próza: max. 4 oldal Times New Roman 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el.
  3. Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat vagy fotó is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum A/5-ös nagyságban.
  4. Fotó: A/5-ös vagy A/4-es méretben. Digitálisan manipulált képeket nem fogadunk el (kivéve méret változtatás, színfeljavítás és konvertálás fekete-fehérbe. Tiltott a vágás, beillesztés, színcsere stb.)
A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül.
A pályázatot elsősorban e-mailben kérjük, csatolva a jeligés pályaművet illetve a pályázó adatait, a jelige kezelője nem vesz részt a pályázat értékelésében.
A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza.
Nevezési díj jeligénként 1.000.- Ft, melyet levelezési címünkre, vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni.
A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.
Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.
A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek a megjelenő antológiánkban 2 oldallal lesznek jutalmazva (egy kötetet kapnak).
Díjaink: vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj; festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; fotó kategória: Aranyfotó-díj. Minden kategóriában Nívódíj is kiosztásra kerül.
A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2023. június 23.
A díjkiosztó helye és időpontja: 2023. július 26. 16 óra, Kisgyőr, Faluház.
E-mail: maitelnok@gmail.com. Postai cím: Szabó Sándor – MAIT elnök, 3765. Komjáti, Temető út 7.
Számlaszám: Takarékbank Zrt, 55400259-10002924 (IBAN: HU06 5540 0259 1000 2924 0000 0000). Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!
Lehetőségek
 Pályázat
 Antológia
 Alkotótábor
 Tiszteletbeli tagok
 Tagságunk

 Dokumentumok
 Dicsőségtábla
  © MAIT, 2001-2023 -   Az alkotásokat újraközölni, részleteket kiragadni csak az Alkotó engedélyével, illetve megjelölésével lehet.