Kezdőlap | Szabályzat | E-mail  


Antológia

Átölelnek a hegyek c. MAIT Pályázat és antológia – 2023

A Magyar Alkotók Internetes Társulása (MAIT) Egyesületünk Átölelnek a hegyek címmel pályázatot hirdet kötetlen témában új szépirodalmi (vers, próza) és képzőművészeti (festmény-grafika, fotó) alkotások megszületésére, valamint ugyanazon címmel antológia kiadását tervezi.
Az antológia jellemzői:
  1. A/5-ös méret fekete-fehér képekkel (festmény, grafika stb.), színes puha fedeles borító.
  2. A verseket és prózákat A/4-es formában, Book Antiqua betűtípussal, 14-es betűnagysággal, maximum 15 oldalig fogadjuk el. Kérünk több alkotást beküldeni, hogy a Szerkesztőnek lehetősége legyen válogatni, a bekerülő oldalszámról és alkotásokról természetesen egyeztetünk az Alkotóval.
Az Alkotó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. Az antológia szerkesztői nevem feltüntetése mellett közölhetik az alkotásomat.
Bekerülési költség MAIT tagoknak 2.000.- Ft oldalanként (éves tagdíj befizetése ellenőrizve lesz, 2400 Ft/év), nem tagoknak 3.000.- Ft lesz egy oldal. Minimum két oldal megjelenése kötelező, illetve két oldalanként fogunk kiosztani egy könyvet - ha valakinek plusz kötetekre van szüksége, akkor azt előre jelezze és fizesse be (ugyanúgy a lentebb közölt beküldési határidőig, 2.500 Ft/darab), mert csak ebben az esetben tudjuk azt garantálni. Színes oldal 4.000 Ft/oldal áron kérhető, külön egyeztetést igényel, mert korlátozott az oldalszám. Az összegeket kérjük pontosan befizetni (esetleg egyeztetni a Szerkesztővel), mert nem utalunk vissza túlfizetés esetén. A kötetek postázása utánvétellel történik, ezért a könyvbemutatón, ha lehet mindenki vegye át azokat (illetve gondoskodjon átvevőről).
Az alkotásokat e-mailben kérjük beküldeni a gyorsabb feldolgozás érdekében.
Az antológia beküldési határideje: 2023. november 17.
Aki ezen határidő után postázza antológiába szánt alkotásait, azokat már nem áll módunkban elfogadni!
A könyvbemutató várható időpontja és helyszíne: 2023. december 22. 16 óra, Kisgyőr, Faluház, de mindenkit, aki a kötetben szerepel, postai úton és e-mailben kiértesítünk.
E-mail cím: titkar.mait@gmail.com (Szabó Zsolt, titkár). Az alkotásokat csatolt, lehetőleg Microsoft Word-dokumentumban (vagy Jegyzettömbben) kérjük, a képek mérete maximum. 8 megabyte legyen jpg-formátumban.
Számlaszám: Takarékbank Zrt, 55400259-10002924 (IBAN: HU06 5540 0259 1000 2924 0000 0000). Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!
Lehetőségek
 Pályázat
 Antológia
 Alkotótábor
 Tiszteletbeli tagok
 Tagságunk

 Dokumentumok
 Dicsőségtábla
  © MAIT, 2001-2023 -   Az alkotásokat újraközölni, részleteket kiragadni csak az Alkotó engedélyével, illetve megjelölésével lehet.