Kezdőlap | Szabályzat | E-mail  


Alkossunk együtt!

Az "Alkossunk együtt!" festőnapok program sorozatot 2017-ben indítottuk el Majorváry Szabó Sándor festőművész szakmai vezetésével. Célunk a festészet népszerűsítése volt a teljesen kezdő, alkotni vágyó "átlag emberek" között. Az évek folyamán számos helyen festettünk, 2019-ig Kovács Éva festőművész szakmai közreműködésével: Miskolc (Helynekem, 2017); Bódvaszilas és Putnok (2018); Vadna (2019); Hidvégardó és Perkupa (2020); Miskolc - József Attila könyvtár (2020-tól havi rendszerességgel); Komjáti és Szalonna (2021); Hidvégardó (kétszer), Bódvaszilas és Boldva (2022).
Havonta állandó jelleggel 2022-től Miskolcon, a József Attila könyvtárban, Petőfi Sándor Könyvtárban és a Tompa Mihály Könyvtárban - 2023-tól Kisgyőrben, a Faluházban Pál László és Majorváry Szabó Sándor festőművészek vezetésével alkotunk együtt.
Rendezvényeinkre jellemző, hogy a kezdő alkotók részére is közérthető elméleti és gyakorlati segítséget kapnak az alkalmat vezető festőművésztől. A befizetett összegből biztosítjuk a festéshez szükséges eszközöket (vászon, ecsetek, festékek, vizes pohár, stb.). Az elkészült képekből igyekszünk évente kiállítást szervezni Miskolcon, a József Attila könyvtárban és Kisgyőrben, a Faluházban.

Következő festőnapunk:

Meghívó

Lehetőségek
 Pályázat
 Antológia
 Alkotótábor
 Tiszteletbeli tagok
 Tagságunk

 Dokumentumok
 Dicsőségtábla

 Alkossunk együtt csoportképek
  © MAIT, 2001-2024 -   Az alkotásokat újraközölni, részleteket kiragadni csak az Alkotó engedélyével, illetve megjelölésével lehet.